Σχεδιασμός Μεταφορών και Συγκοινωνιακή Τεχνική (Θεωρία) Σεπτέμβριος 2021

Ημερομηνία εξέτασης: Παρασκευή 17/9/2021 και ώρα 12:30

Σύνδεσμος στο zoom: (Αίθουσα Μ2) https://zoom.us/j/93124064174

Εγγραφές στην «Πλατφόρμα Εξετάσεων Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών»: από την Πέμπτη 12/08/2021 08:00 έως και την Τετάρτη 25/08/2021 23:59 (Προσοχή, εκπρόθεσμες εγγραφές δεν θα επιτραπούν για κανένα λόγο).  

Σύνδεσμος μαθήματος «Σχεδιασμός Μεταφορών και Συγκοινωνιακή Τεχνική» (Θεωρία) στην «Πλατφόρμα Εξετάσεων Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών»: https://exams.civil.ihu.gr/course/view.php?id=19

Η εξ αποστάσεως εξέταση του μαθήματος «Σχεδιασμός Μεταφορών και Συγκοινωνιακή Τεχνική» (Θεωρία) θα γίνει με τη μέθοδο της online γραπτής εξέτασης (κουίζ) στην «Πλατφόρμα Εξετάσεων Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών» και επιτήρηση με τη χρήση του λογισμικού τηλεδιάσκεψης Zoom.

Η εγγραφή στο μάθημα «Σχεδιασμός Μεταφορών και Συγκοινωνιακή Τεχνική» (Θεωρία) στην «Πλατφόρμα Εξετάσεων Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών» αποτελεί ταυτόχρονα και δήλωση αποδοχής και συμμόρφωσης στους κανόνες εξέτασης του μαθήματος. Όσοι φοιτητές δεν συναινούν σε όσα αναφέρονται ή δεν θα συμμετέχουν στην εξέταση, όπως και όσοι δεν έχουν δηλώσει το μάθημα στην Δήλωση Μαθημάτων στην ηλεκτρονική Γραμματεία (egram) στην αρχή του εξαμήνου, καλούνται να μην εγγραφούν στο συγκεκριμένο μάθημα. 

Η εγγραφή στο μάθημα αποτελεί ταυτόχρονα και δήλωση αποδοχής και συμμόρφωσης στους Κανόνες Διεξαγωγής της Εξεταστικής του Σεπτεμβρίου 2021, όπως αυτοί ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα του Τμήματος http://civilgeo.teicm.gr/index.php?id=2335 (Κανονισμός Διεξαγωγής Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2021), όπως και στα παρακάτω όσον αφορά την εξέταση του συγκεκριμένου μαθήματος:

Απαιτείται σύνδεση στο Zoom μέσω του κινητού τηλεφώνου (smartphone) του/της φοιτητή/φοιτήτριας, με ενεργή κάμερα και μικρόφωνο/ηχεία για τη διαδικασία πιστοποίησης και επιτήρησης. Δεν επιτρέπεται η χρήση της κάμερας και του μικροφώνου του Η/Υ με τον οποίο οι φοιτητές θα απαντούν στα θέματα των εξετάσεων.

Την ημέρα και ώρα έναρξης της εξέτασης, θα συνδεθείτε μέσω του Η/Υ σας στη σελίδα του μαθήματος στην «Πλατφόρμα Εξετάσεων Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών», και στο λογισμικό τηλεδιάσκεψης Zoom με το κινητό σας τηλέφωνο (smartphone) με ενεργή κάμερα, μικρόφωνο και ηχεία, τοποθετημένο σε κατάλληλη θέση, και τοποθετείστε σε ψηφιακή αίθουσα (breakout room).

Στη συνέχεια ακολουθεί η διαδικασία πιστοποίησης του/της φοιτητή/φοιτήτριας.  

Στη συνέχεια συνδέεστε στην Εξέταση του Μαθήματος (κουίζ) που έχει δημιουργηθεί.

Όταν σας ειδοποιήσει ο διδάσκων, επιλέγετε την έναρξη της Εξέτασης (κουίζ).

Με το πέρας της εξέτασης ελέγχετε ότι έχετε υποβάλει τις απαντήσεις, ενημερώνετε τον επιτηρητή, και αποσυνδέεστε από την «Πλατφόρμα Εξετάσεων Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών» και το Zoom.

Δεν επιτρέπεται η χρήση βιβλίων και σημειώσεων κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Πληροφορίες για την εξεταστέα ύλη είναι διαθέσιμες στο eLearning του μαθήματος.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης θα είναι ενεργοποιημένο στο Zoom το waiting room.

Η συνεδρία της εξέτασης στο Zoom δεν θα καταγράφεται από τον διδάσκοντα ή τον επιτηρητή. Καταγράφονται (αυτόματα από το Zoom) μόνο το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα, η IP address του και οι χρόνοι εισόδου και εξόδου από την συνεδρία. Επίσης, απαγορεύεται αυστηρά, η με οποιονδήποτε τρόπο καταγραφή της συνεδρίας από μέρους του/της φοιτητή/φοιτήτριας.

Όσοι φοιτητές/φοιτήτριες δεν θα συμμετέχουν στην εξέταση του Εργαστηρίου του μαθήματος θα πρέπει να αποχωρήσουν (να αποσυνδεθούν από την «Πλατφόρμα Εξετάσεων Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών» και το Zoom) με το πέρας της εξέτασης της Θεωρίας.

Σε περίπτωση που εξεταστείτε και στο Εργαστήριο του μαθήματος, που ακολουθεί αμέσως μετά την εξέταση της Θεωρίας, θα συνδεθείτε ξανά στην «Πλατφόρμα Εξετάσεων Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών» και στο Zoom, την ώρα έναρξης εξέτασης του Εργαστηρίου, και θα ακολουθήσετε την προβλεπόμενη διαδικασία. Παρακαλώ να διαβάσετε και την αντίστοιχη ανακοίνωση για την εξέταση του Εργαστηρίου του μαθήματος.    

Επιπρόσθετες διευκρινήσεις για τη διαδικασία της εξέτασης δύναται να δοθούν από το διδάσκοντα με ανακοίνωση στο eLearning του μαθήματος και στην «Πλατφόρμα Εξετάσεων Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών» λίγες μέρες πριν την εξέταση, καθώς και στην αρχή της εξέτασης του μαθήματος. 

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα ή κάποιο άλλο ζήτημα, παρακαλώ να επικοινωνήσετε με το διδάσκοντα στο email: atgalanis@ihu.gr και στο τηλέφωνο 2321049217.

Ο διδάσκων

Αθανάσιος Γαλάνης