Το παρόν αφορά τους φοιτητές του προγράμματος σπουδών του ΤΕΙ.

Οι εγγραφές στην εξέταση του μαθήματος “Yδρεύσεις-Αποχετεύσεις” είναι ανοικτές αυστηρά από 12/08/2021 έως 25/08/2021.

H εξέταση του μαθήματος θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία των φοιτητών στους χώρους του Ιδρύματος, σύμφωνα με τις απαιτήσεις που επιβάλλουν οι συνθήκες και περιγράφονται στις σχετικές ανακοινώσεις του Τμήματος.

Η εξέταση θα είναι ενιαία για τη Θεωρία και το Εργαστήριο και ως εκ τούτου μετά τη διόρθωση του κάθε γραπτού θα προκύψει κοινός βαθμός για για τα δύο μέρη. Σε περίπτωση που κάποιος οφείλει μόνο το ένα από τα δύο μέρη (Θεωρία ή Εργαστήριο) θα λάβει τα θέματα για το μέρος το οποίο οφείλει και θα βαθμολογηθεί μόνο για αυτά.

Η εγγραφή στο μάθημα αποτελεί ταυτόχρονα και δήλωση αποδοχής και συμμόρφωσης στους Κανόνες Διεξαγωγής της Εξεταστικής Περιόδου, όπως αυτοί ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα του Τμήματος (http://civilgeo.teicm.gr/index.php?id=2335).

Για τη συμμετοχή στην εξέταση του μαθήματος (Θ+Ε) θα πρέπει απαραίτητα:

(α) Να έχει δηλωθεί το μάθημα στις δηλώσεις του ακαδημαϊκού έτους 2020-21 (egram).

(β) Να έχει πραγματοποιηθεί εγγραφή στο συγκεκριμένο μάθημα στην πλατφόρμα εξετάσεων του Τμήματος (https://exams.civil.ihu.gr/). ΠΡΟΣΟΧΗ!! Οι εγγραφές από παλιότερες εξεταστικές περιόδους έχουν ακυρωθεί και ως εκ τούτου καλείστε απαραίτητα να κάνετε νέα εγγραφή για να είναι δυνατή η συμμετοχή σας στην προσεχή εξεταστική περίοδο.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης οι φοιτητές θα πρέπει απαραιτήτως να διαθέτουν επιστημονικό κομπιουτεράκι. H εξέταση θα πραγματοποιηθεί με κλειστές σημειώσεις τόσο για τη Θεωρία όσο και για το Εργαστήριο. Οτιδήποτε απαιτηθεί για την επίλυση υπολογιστικών ασκήσεων (τυπολόγιο, διαγράμματα, πίνακες κλπ) θα δοθεί κατά τη διάρκεια της εξέτασης από το διδάσκοντα.