Το παρόν αφορά φοιτητές του προγράμματος σπουδών ΤΕΙ.

Προθεσμία εγγραφής: Έως Πέμπτη 10/06/2021 στις 23:59.

Η εγγραφή στο μάθημα Αντισεισμικός Σχεδιασμός Δομικών Έργων αποτελεί ταυτοχρόνως δήλωση συναίνεσης και συμμετοχής στην εξέταση του μαθήματος, άρα θα πρέπει να εγγραφούν μόνο όσοι έχουν αποφασίσει να συμμετέχουν στην εξέταση. Όσοι φοιτητές δεν συναινούν σε όσα αναφέρονται παρακάτω ή δεν θα συμμετέχουν στην εξέταση για οποιοδήποτε λόγο, όπως βεβαίως και όσοι δεν έχουν δηλώσει το μάθημα στις δηλώσεις εξαμήνου (egram), καλούνται να μην εγγραφούν στο συγκεκριμένο μάθημα.

Σημειώνεται πως η εξέταση του μαθήματος θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία των φοιτητών στους χώρους του Ιδρύματος, σύμφωνα με τις απαιτήσεις που επιβάλλουν οι συνθήκες και περιγράφονται στις σχετικές ανακοινώσεις του Τμήματος.  Η εγγραφή στο μάθημα αποτελεί ταυτόχρονα και δήλωση αποδοχής και συμμόρφωσης στους Κανόνες Διεξαγωγής της Εξεταστικής του Ιουνίου 2021, όπως αυτοί ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

Σημειώνεται ότι το μάθημα εξετάζεται με ανοιχτές σημειώσεις.

Οι φοιτητές παρακαλούνται να παρακολουθούν συστηματικά τις ανακοινώσεις του Τμήματος και την ενημέρωση που παρέχεται από το elearning του μαθήματος, για έγκαιρη ενημέρωσή τους σε περίπτωση που μεταβληθούν οι συνθήκες διεξαγωγής των εξετάσεων λόγω της πανδημίας.