1. ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Η συμμετοχή του/της φοιτητή/τριας στην εξ αποστάσεως εξέταση του μαθήματος σημαίνει ότι ο/η φοιτητής/τρια συναινεί αυτόματα σε όσα αναφέρονται στην Απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΙΠΑΕ (Συνεδρίαση 15/27-05-2020) για την εξ αποστάσεως εξέταση. Η Απόφαση είναι αναρτημένη στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (ΑΔΑ-ΩΞΒΛ46ΨΖ3Π-ΧΞΑ) - Για να κατεβάσετε το αρχείο παρακαλώ μεταβείτε στις ανακοινώσεις γραμματείας (ανακοίνωση 12-6-20) στην κεντρική ιστοσελίδα του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών.

2. ΔΗΛΩΣΗ/ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Εφόσον έχετε δηλώσει το μάθημα για το εαρινό εξ. 2019-20 στην γραμματεία του Τμήματος ΠΜ (στο e-gram), μπορείτε να συμμετέχετε στις εξ αποστάσεως εξετάσεις μόνον εφόσον ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ, δηλαδή στην πλατφόρμα e-learning ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ του μαθήματος. Θα πρέπει να κάνετε αυτο-εγγραφή, υποχρεωτικά, εντός του διαστήματος των εγγραφών. Η εγγραφή σας αυτή συνεπάγεται ότι συναινείτε με όσα αναφέρονται παραπάνω (παράγραφος 1). 

3. ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν εξ αποστάσεως προφορικά. Για ΚΑΘΕ λεπτομέρεια σχετικά (λεπτομέρειες  τρόπου, ημερομηνίες, προϋποθέσεις κ.λπ.) απαιτείται να δείτε (άμεσα!) τις σχετικές ανακοινώσεις στο e-learning του μαθήματος (σελίδα "ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ").