Για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου 2021:

SOS: Για τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις Σεπτεμβρίου απαιτείται η εγγραφή σας εδώ, στο EXAMS-e-learning του μαθήματος, ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ (12-25 Αυγούστου 2021) !!!

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το Πρόγραμμα της εξεταστικής, όπως αναρτήθηκε στο κεντρικό site του Τμήματος. 

----------------------------------------------

Για την ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ Ιανουαρίου 2021

Προθεσμία εγγραφής για τις ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: έως Παρασκευή 15/01/2021 στις 23:59

Η εγγραφή στο μάθημα Τεχνική Νομοθεσία αποτελεί ταυτοχρόνως δήλωση συναίνεσης και συμμετοχής στην εξ αποστάσεως εξέταση του μαθήματος για το χειμερινό εξάμηνο 2020-12 (εξεταστική Ιανουαρίου 2021) με τη διαδικασία της εξέτασης όπως ορίζεται από τον διδάσκοντα. Καλούνται να εγγραφούν εδώ (EXAMS E-LEARNING) μόνο όσοι έχουν αποφασίσει να συμμετέχουν στην εξέταση που θα γίνει, για την ΤΕΧΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως γραπτής εξέτασης μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ με ανοικτή κάμερα, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 στις 12.00 το μεσημέρι (βλ. αναρτημένο Πρόγραμμα εξεταστικής στο κεντρικό site του Τμήματος).

Όσοι φοιτητές ΔΕΝ συναινούν σε όσα αναφέρονται παρακάτω ή ΔΕΝ θα συμμετέχουν στην εξέταση για οποιοδήποτε λόγο, καθώς και όσοι ΔΕΝ έχουν δηλώσει το μάθημα στις δηλώσεις εξαμήνου (e-gram), καλούνται να ΜΗΝ εγγραφούν εδώ (EXAMS E LEARNING Τεχνικής Νομοθεσία).

Για όσους εγγράφονται:

Η συμμετοχή του φοιτητή στην εξ αποστάσεως εξέταση σημαίνει ότι ο φοιτητής συναινεί αυτόματα σε όσα αναφέρονται σε σχετικές αποφάσεις και ανακοινώσεις της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΙΠΑΕ και του Τμήματος, όπως και στη διαδικασία της εξέτασης του συγκεκριμένου μαθήματος όπως ορίζεται από τον διδάσκοντα. Για την Τεχνική Νομοθεσία η εξέταση, όπως αναφέρθηκε ήδη, θα γίνει με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως γραπτής εξέτασης μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ με ανοικτή κάμερα. Επομένως:

Απαιτείται σύνδεση στο ZΟΟΜ μέσω του κινητού τηλεφώνου (smartphone) του φοιτητή, με ενεργή κάμερα και μικρόφωνο για τη διαδικασία ταυτοποίησης και επιτήρησης, τη μέρα των εξετάσεων. Δε θα επιτρέπεται η χρήση της κάμερας και του μικροφώνου του απαιτούμενου επίσης Η/Υ, μέσω του οποίου οι φοιτητές θα απαντούν στα θέματα των εξετάσεων (και ο Η/Υ πρέπει να είναι στο internet). Οι φοιτητές πρέπει να κατεβάσουν και να δοκιμάσουν την εφαρμογή ΖΟΟΜ στο ΚΙΝΗΤΟ. Αν υπάρχει φοιτητής δίχως τη συγκεκριμένη δυνατότητα θα πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα με τον διδάσκοντα. Σημειώνεται, τέλος, ότι η διαδικασία της εξέτασης δεν θα καταγραφεί ηλεκτρονικά (video).

SOS: Αναλυτικότερες οδηγίες για τις εξετάσεις θα αναρτηθούν τις επόμενες μέρες (λίγο πριν τις 22/1/21) εδώ (exams e-learning). Καλείστε να βλέπετε τη σελίδα τακτικά για να ενημερώνεστε.