Προθεσμία εγγραφής: Έως Παρασκευή 15/01/2021 στις 23:59.

Η εγγραφή στο μάθημα Επισκευές - Ενισχύσεις Υφιστάμενων Κτιρίων αποτελεί ταυτοχρόνως δήλωση συναίνεσης και συμμετοχής στην εξέταση του μαθήματος, άρα θα πρέπει να εγγραφούν μόνο όσοι έχουν αποφασίσει να συμμετέχουν στην εξέταση με τη διαδικασία που περιγράφεται. Όσοι φοιτητές δεν συναινούν σε όσα αναφέρονται παρακάτω ή δεν θα συμμετέχουν στην εξέταση για οποιοδήποτε λόγο, όπως βεβαίως και όσοι δεν έχουν δηλώσει το μάθημα στις δηλώσεις εξαμήνου (egram), καλούνται να μην εγγραφούν στο συγκεκριμένο μάθημα.

Η συμμετοχή του φοιτητή στην εξ αποστάσεως εξέταση σημαίνει ότι ο φοιτητής συναινεί αυτόματα σε όσα αναφέρονται σε σχετικές αποφάσεις της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΙΠΑΕ και σχετικές ανακοινώσεις του Τμήματος, όπως και στα παρακάτω αναφορικά με τη διαδικασία της εξέτασης του συγκεκριμένου μαθήματος:
1. Απαιτείται σύνδεση στο Zoom μέσω του κινητού τηλεφώνου (smartphone) του φοιτητή, με ενεργή κάμερα και μικρόφωνο για τη διαδικασία ταυτοποίησης και επιτήρησης. Δε θα επιτρέπεται η χρήση της κάμερας και του μικροφώνου του Η/Υ με τον οποίο οι φοιτητές θα απαντούν στα θέματα των εξετάσεων. Οι φοιτητές πρέπει να κατεβάσουν και να δοκιμάσουν τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Αν υπάρχει φοιτητής δίχως τη συγκεκριμένη δυνατότητα θα πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα με τον διδάσκοντα.
2.  Η εξέταση θα γίνει με χρήση του ασφαλούς περιβάλλοντος εξέτασης Safe Exam Browser. Λεπτομέρειες για τη λήψη-εγκατάσταση του προγράμματος όπως και οδηγίες χρήσης δίνονται αναλυτικά στο μάθημα "Δοκιμαστική εξέταση εξ αποστάσεως" που έχει δημιουργηθεί στο elearning των εξετάσεων για την ενημέρωση και εκπαίδευση των φοιτητών (link https://exams.civil.ihu.gr/course/view.php?id=21). Οι φοιτητές θα πρέπει οπωσδήποτε να εγκαταστήσουν το Safe Exam Browser και να κάνουν τις σχετικές δοκιμές με τη "Δοκιμαστική εξέταση (με τον Safe Exam Browser)" άμεσα, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της εξεταστικής διαδικασίας. Προσοχή, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί η έκδοση του Safe Exam Browser που διατίθεται στην ιστοσελίδα της δοκιμαστικής εξέτασης, καθώς παλαιότερες εκδόσεις (π.χ. αυτές που χρησιμοποιήθηκαν στις εξεταστικές περιόδους του Ιουνίου ή του Σεπτεμβρίου) δε θα είναι συμβατές με τα αρχεία της τρέχουσας περιόδου.
3. Η διαδικασία της εξέτασης δεν θα καταγραφεί ηλεκτρονικά (video).
Αναλυτικότερες οδηγίες θα αναρτηθούν λίγες ημέρες πριν την εξέταση του μαθήματος.