Εξεταστική Σεπτεμβρίου 2021:

ΣΟΣ: Εγγραφές στην πλατφόρμα εξετάσεων του μαθήματος από 12 έως 25 Αυγούστου 2021!

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το Πρόγραμμα της Εξεταστικής όπως ανακοινώθηκε από το Τμήμα (βλ. κεντρικό site).

------------------------------------------------

Εξεταστική Ιουνίου 2021:

Εγγραφές στην πλατφόρμα εξετάσεων του μαθήματος από 04 έως 10 Ιουνίου 2021!

----------------------------------------------------

1. ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: ΕΓΓΡΑΦΗ & ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Η εγγραφή στο μάθημα αποτελεί ταυτόχρονα και δήλωση αποδοχής και συμμόρφωσης στους Κανόνες Διεξαγωγής της Εξεταστικής του Ιουνίου 2021, όπως αυτοί ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα του Τμήματος https://cm.ihu.gr/civil/index.php?cat_id=24&id=2177

2. ΔΗΛΩΣΗ/ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Εφόσον έχετε δηλώσει το μάθημα για το εαρινό εξ. 2020-21 στην γραμματεία του Τμήματος ΠΜ (στο e-gram), μπορείτε να συμμετέχετε στις εξ αποστάσεως εξετάσεις μόνον εφόσον εγγραφείτε και εδώ, δηλαδή στην πλατφόρμα e-learning ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ του μαθήματος. Θα πρέπει να κάνετε αυτο-εγγραφή, υποχρεωτικά, εντός του διαστήματος των εγγραφών. Η εγγραφή σας αυτή συνεπάγεται ότι συναινείτε με όσα αναφέρονται παραπάνω (παράγραφος 1). 

3. ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν εξ αποστάσεως προφορικά την Παρασκευή 25/6/21 σύμφωνα με το Πρόγραμμα Εξετάσεων του Τμήματος όπως έχει ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος. Για ΚΑΘΕ λεπτομέρεια σχετικά (λεπτομέρειες τρόπου, ωράριο ανά άτομο κ.λπ.) απαιτείται να ενημερώνεστε τακτικά από τις σχετικές αναρτήσεις στο e-learning του μαθήματος (σελίδα "ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ") ή και στο e-learning ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ του μαθήματος.

------------------------------------------

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η εγγραφή σας στο μάθημα αποτελεί ταυτόχρονα και υπεύθυνη δήλωση σας ότι:

α) Θα συμμετάσχετε στην εξέταση του μαθήματος στις 25/6/21 σύμφωνα με το Πρόγραμμα της Εξεταστικής.

β) Αποδέχεστε τους ειδικούς όρους που τίθενται από τη διδάσκουσα, ως προς το τεχνικό μέρος της διαδικασίας, για την προφορική εξ αποστάσεως εξέταση, όπως ανοικτή κάμερα, χωρίς σημειώσεις, προσέλευση σε ώρα που θα σας ανακοινωθεί ανά φοιτητή κ.λπ. Οι όροι παρουσιάζονται αναλυτικά στο e-learning του μαθήματος.

β) Έχετε διαβάσει και αποδέχεστε πλήρως τους Κανόνες Διεξαγωγής της Εξεταστικής του Ιουνίου 2021, όπως αυτοί ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα του Τμήματος https://cm.ihu.gr/civil/index.php?cat_id=24&id=2177